Temperaturi generoase în următoarele zile. Când va ploua

Embed:

Mâine cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab. La Briceni şi Soroca vor fi 29 de grade, iar la Bălţi - cu un grad mai mult. La Orhei se vor înregistra 31 de grade Celsius. La Tiraspol, Leova şi Comrat sunt aşteptate 33 de grade. La Cahul maxima va fi de 34 de grade Celsius.

În Capitală în această noapte vor fi 19 grade, iar pentru mâine sunt prognozate 32 de grade Celsius. În zilele următoare vremea se va menține caldă cu temperaturi de până la 32 de grade, Miercuri va ploua slab.

Mâine în cea mai mare parte a Europei vor cădea precipitaţii. La Madrid vor fi 33 de grade. În capitala Franţei cerul va fi noros şi se vor înregistra 24 de grade, iar la Londra sunt prognozate 22 de grade. La Berlin şi Roma vor cădea ploi însoţite de descărcări electrice, iar termometrele vor indica 27, şi respectiv, 26 de grade.

Ploi puternice sunt anunţate şi la Viena şi Praga, unde vor fi 23 de grade Celsius. În capitala Poloniei se vor înregistra maximum 26 de grade, iar la Budapesta cu un grad mai puţin. La Belgrad vor cădea ploi şi sunt aşteptate 28 de grade. La Bucureşti cerul va fi senin cu maxime de 32 de grade. La Atena şi Ankara vremea va fi frumoasă cu 34, şi respectiv, 33 de grade. La Kiev sunt prognozate 30 de grade, iar la Moscova 23.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu