TEMPERATURI GENEROASE de Paștele Blajinilor. Câte grade ne așteaptă

Embed:

Mâine, pe întreg teritoriul ţării, cerul va fi variabil. La Briceni și Soroca sunt prognozate 18 grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei se așteaptă 20 de grade, în timp ce la Tiraspol vor fi 21 de grade Celsius. 22 de grade se anunţă la Leova, pe când la Comrat și Cahul maxima va ajunge până la 23 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte se vor înregistra 11 grade, iar mâine vor fi 22 de grade Celsius. În următoarele zile, potrivit meteorologilor, vor cădea ploi slabe, pe alocuri cu descărcări electrice. Maximele termice vor oscila între 11 și 21 de grade, iar minimile între cinci şi 12 grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei, cerul va fi noros, în unele regiuni va ploua. La Madrid termometrele vor indica temperaturi de până la 23 de grade, la Paris şi la Londra se vor înregistra 12 grade Celsius, iar la Berlin cu un grad mai mult. La Roma sunt prognozate 16 grade, iar în capitala Austriei vor fi 9.

La Praga se aşteaptă 10 grade Celsius, la Budapesta şi Varşovia se anunţă 12 grade, pe când în capitala Serbiei vor fi 17. La Bucureşti şi la Ankara valorile termice vor ajunge la 23 de grade. Maxime de 22 de grade Celsius sunt prognozate la Atena şi la Kiev, iar în capitala Rusiei temperaturile nu vor depăşi 21 de grade Celsius.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu