Temperaturi de vară şi PLOI PUTERNICE cu descărcări electrice, în următoarele zile

Embed:

Mâine, în toată ţara sunt prognozate ploi cu descărcări electrice. La Briceni şi Soroca termometrele vor indica 20 de grade Celsius, la Bălţi se vor înregistra 21 de grade, iar la Orhei cu un grad mai mult. La Tiraspol vor fi până la 23 de grade Celsius. La Leova se aşteaptă 24 de grade, iar la Comrat şi Cahul maxima va ajunge la 25 de grade Celsius.

În Capitală, în această noapte, cerul va fi variabil şi se vor înregistra 13 grade, iar mâine sunt aşteptate precipitaţii cu descărcări electrice, dar şi temperaturi de până la 23 de grade Celsius.

În următoarele zile, vremea se va menține caldă, dar vor cădea ploi. Ziua termometrele vor oscila între 21 și 31 de grade, iar noaptea între 11 şi 17 grade Celsius.

Mâine, în cea mai mare parte a Europei cerul va fi variabil. La Madrid vor fi 25 grade Celsius, iar la Paris - 22.La Londra şi la Viena se vor înregistra 21 de grade, în timp ce la Berlin şi Roma se aşteaptă 23 de grade. La Praga, Varşovia şi la Belgrad sunt prognozate 20 de grade Celsius, pe când la Budapesta va fi cu un grad mai mult.

În capitala României se anunţă 22 de grade, la Ankara 26, iar la Atena cu un grad mai puţin. La Kiev maxima va ajunge la 24 de grade Celsius, iar la Moscova temperaturile nu vor depăşi 18 grade.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu