TELENOVELĂ LA TELENEȘTI. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu fata sechestrată în saună

Cazul adolescentei de 17 ani, care a petrecut mai multe zile într-o saună din Telenești împreună cu un bărbat de 47 de ani, a luat o altă întorsătură. Expertiza medico legală a demonstrat că fata nu a fost violată, ba mai mult, în timpul audierilor, aceasta le-a spus oamenilor legii că are o relație de mai mulți ani cu presupusul agresor, informează deschide.md.

Poliția a fost anunțată de o prietenă a fetei, întrucât părinții acesteia nu vedeau nimic dubios în faptul că minora lipsește de câteva zile de acasă. Fata a sunat la poliție și a anunțat că adolescenta plecase pe data de 3 ianuarie cu bănuitul și nu s-a mai întors. 

Oamenii legii au găsit-o pe minora de 17 ani ascunsă în sauna unde bănuitul lucra ca paznic. Când a văzut că a ajuns pe mâna poliției și pentru a se eschiva de răspundere în fața părinților, fata a depus o plângere, invocând că a fost ținută de bărbat cu forța. 

Însă, în timpul investigațiilor, oamenii legii au stabilit că de fapt, cele cinci zile, cei doi au fost împreună la niște prieteni, s-au plimbat prin centrul orașului Telenești și chiar au chefuit într-o cafenea. Faptul că fata a fost sechestrată și ținută cu forța nu a fost probat, întrucât chiar ea le-a povestit polițiștilor că are o relație de patru ani cu bărbatul, iar de doi ani întrețin relații sexuale. 

În urma expertizei medico legale, medicii au stabilit că, în acele zile, între cei doi nu au avut loc raporturi sexuale din motive fiziologice ale adolescentei. 

Șeful Inspectoratului de Poliție Telenești, Alexei Vrăjitoru, a confirmat că bărbatul a fost reținut pentru 72 de ore, iar pe numele său a fost deschis un dosar penal. Tot acesta a comunicat că părinții fetei fac abuz de alcool, iar familia este social vulnerabilă. 

"Ca o concluzie la cazul dat, fata a plecat de bună voie cu acel bărbat. În tot acest timp, ea a avut posibilitatea să fugă sau să ceară ajutorul cuiva, în caz că simțea că viața ei este în pericol. În timpul audierilor, minora a povestit că ei aveau o relație de mult timp, și fata permanent pleca de bună voie", a precizat Vrăjitoru pentru deschide.md

Oamenii legii au mai stabilit în timpul audierilor că mama fetei cunoștea despre relația fiicei ei de 17 ani avută cu bărbatul de 47 de ani. Ba mai mult, potrivit poliției, mama adolescentei frecventa des sauna unde lucra bănuitul, iar în trecut aceștia ar fi avut și ei o relație. 

Deschide.md scrie că, cel mai probabil, cazul va fi închis fără ca bărbatul să fie tras la răspundere.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu