Tehnologie revoluţionară! Land Rover prezintă "capota transparentă" (VIDEO)

Land Rover, vine la Salonul Auto de la New York cu o tehnologie inovativă, unică, care îi permite şoferului să vadă prin capota motorului drumul pe care îl parcurge, scrie autostrada.md.

Capota nu a devenit transparentă, însă cu ajutorul sistemului inteligent, care foloseşte camerele video şi un proiector pe parbriz, poţi vedea cum arată suprafaţa de drum chiar sub roţile maşinii. Land Rover a promis anterior că va prezenta lumii noi inovaţii pe conceptul Discovery Vision, iar aceasta este una dintre ele.

În cazul unui SUV al cărui preţ trece cu uşurinţă de cifra 50.000 de euro, o asemenea soluţie îşi justifică rostul, iar sarcinile care îi revin vor fi apreciate pe măsură de către toţi şoferii, dar mai ales de către începători.

Ceva asemănător, au proiectat şi inginerii japonezi, însă doar pentru puntea spate şi care folosea mai mult la parcarea automobilului. "Capota transparentă" a celor de la Land Rover, va rămâne deocamdată un prototip, însă oficialii promit să o lanseze pe modelele de serie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu