Tehnologia arde caloria. Tot mai multe moldovence aleg să scape de kilogramele în plus în mod "lenos" şi costisitor

Embed:

Lenea e cucoană mare, chiar şi atunci când este vorba de frumuseţe. Mai multe femei aleg să scape de kilogramele în plus fără a depune efort fizic, dar, în schimb, cu ceva cheltuială. Aşa că, saloanelele de înfrumuseţare au găsit oferta cea mai potrivită - aparatele de ultimă generaţie, care ard grăsimile, dar şi... banii din contul clientului.  

Ina este una dintre femeile care, de câteva luni, tot calcă pragul unui salon de înfrumuseţare. Femeia şi-a pus ca scop să scape de kilogramele nedorite.

Aparatele-minune, care te ajută să dai jos kilogramele în plus, sunt extrem de scumpe, dar şi o afacere profitabilă pentru saloanele de specialitate. Unele ajung să coste şi peste 8.000 de euro.

"El face patru proceduri odată! Lipolaserul - se pun nişte paduri pe zonele problematice şi se face topirea grăsimii. El topeşte grăsimea care este aranjată pe organe. Sparge nodulii celulitici şi radioferenţa multipolară pentru întinerirea pielii", a explicat administratorul unui salon de frumuseţe, Lilia Mihalachi.

Un alt aparat revoluţionar este capsula spa. Aici, te poţi doar relaxa, dar ieşi cu aceleaşi kilograme. O oră de şedere costă 100 de euro.

Deşi au în saloane aparate de ultimă generaţie, specialiştii susţin că toate procedurile au efectul dorit doar dacă sunt combinate cu un regim alimentar corect. Pe lângă beneficiile aduse siluetei, acestea pot trata şi unele probleme de sănătate.

Nu toate femeile îşi permit să slăbească "lenos" şi costisitor. Multe îşi menţin silueta cu efort fizic, restricţii alimentare şi cu puţină cheltuială.

Chiar dacă procedurile au un preţ pipărat, saloanele nu duc lipsă de clienţi. Zilinic, ele sunt vizitate de minimum 13 persoane. În unele cabinete cosmetologice, preţul unei şedinţe de slăbit ajunge la peste 10 mii de lei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu