Tehnicianul naţionalei a anunţat lotul lărgit pentru meciul Moldova - Andorra

Embed:

Selecţionerul Moldovei, Ion Caras, atacă Andorra cu 33 de jucători! Tehnicianul naţionalei a anunţat lotul lărgit pentru amicalul de la Chişinău, programat pe 14 august. Portarul Ilie Cebanu de la Tom Tomsk este surpriza, iar Stanislav Namaşco este marea absenţă din lotul lui Caras.

Ion Caras a anunţat lotul lărgit pentru meciul amical cu Andorra. Din lot fac parte 33 de jucători. Dintre aceştia, jumătate evoluează în Divizia Naţională.

Surpriza lui Caras este portarul Ilie Cebanu, care evolează la Tom Tomsk. Goalkeeperul a fost convocat până acum la naţională doar o singură dată în 2006. 

Trei jucători, printre care Cătălin Carp, Anatolie Boeştean şi Alexandru Grosu au mai fost convocaţi, dar nu au jucat niciun meci la selecţionată. În lotul "tricolorilor" au revenit Igor Bugaiov, Petru Racu, Andrei Cojocari şi Anatolie Cheptine. Aceştia nu au fost în chemaţi la naţională la ultimele meciuri.

Meciul dintre reprezentativele Moldovei şi Andorrei se va disputa pe 14 august, la Chişinău, pe stadionul Zimbru.

Partida amicală va fi ultimul test pentru tricolori înainte de meciul cu Anglia din preliminariile Campionatului Mondial. Biletele vor fi puse în vânzare pe 9 august şi vor costa între 20 şi 80 de lei.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu