Tehnicianul lui Arsenal îşi face curaj pentru meciul cu Manchester City

Embed:

Arsene Wenger continuă să viseze frumos! Francezul speră să câştige primul titlu cu Arsenal după o pauză de zece ani! "Nu am lăsat mâinile în jos şi continuăm lupta în campionat", a declarat Wenger înaintea partidei cu una din principalele rivale la titlu, Manchester City. 

După ultimele două etape, şansele celor de la Arsenal de a cuceri titlul s-au redus considerabil. "Tunarii" au pierdut ruşinos în deplasare la Chelsea, scor 0-6, şi au remizat acasă cu Swansea, scor 2-2. Acum, elevii lui Arsene Wenger au şansa să-şi spele ruşinea în faţa suporterilor, în meciul cu Manchester City.

"Suntem motivaţi mai mult ca oricând. Cred că titlul se va decide atunci când toate echipele în afară de una va ceda. Vrem să demonstram că avem o altă mentalitate", zice antrenorul Arsenal.

Arsene Wenger nu va putea conta contra celor de la City pe fundaşul Kieran Gibbs, eliminat greşit în meciul cu Chelsea, în care arbitrul l-a confundat cu Alex Oxlade-Chamberlain, care a comis un henţ în careu.

Jucătorii celor de la City sunt cu moralul ridicat, după ce în ultima etapă au învins cu 3-0 marea rivală, Manchester United, chiar pe Old Trafford. Totuşi, Pellegrini nu ştie încă dacă va putea conta în meciul cu "tunarii" pe spaniolul David Silva, care nu s-a refăcut complet după o accidentare.

Partida dintre Arsenal şi Manchester City se va juca sâmbătă seara pe stadionul Emirates, din Londra, de la ora 19:30. 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu