"Teatrul fără nume" este noua denumire a Teatrului Ginta Latină din Chişinău

Embed:

"Teatrul fără nume" este noua denumire a Teatrului Ginta Latină din Chişinău.

Odată cu această schimbare, artiştii au venit şi cu surprize pentru spectatori. Pe lângă spectacole vor fi organizate şi întruniri unde publicul va putea împărtăși trăirile simţite în sală, dar va putea veni și cu sugestii pentru actori.

”De ce „Teatrul fără nume”, este o idee a Lui Mihai Țărnă, cel care este regizor șef al acestui teatru. Este un teatru al tuturor și ne dorim spectatorul când va veni la teatru, singur să-i dea un nume acestui teatru", a spus Vitalie Jacota, actor.

”Noi ne propunem, să fim pe altă dimensiune, nu negăm, nu anulăm tot ceea ce am făcut până acum, doar că mergem mai departe cu alt ritm, cu alți pași", a declarat Nicu Ţărnă, actor şi interpret.

Şi aspectul instituţiei a trecut prin schimbări. A fost reparat holul teatrului. La lucrări s-au implicat toţi actorii.

”El era hol de instituție politizată, sovietică, aici a fost institutul marxism leninismului. Am trecut prin multe transformări, metamorfoze”, a mai adăugat solistul trupei Gândul Mâţei.

Spectatorii care au venit la primul spectacol al Teatrului fără nume au apreciat transformările:

”Este renovat într-un stil modern de aceea cred că și teatrul este fără nume, pentru ca fiecare să-și găsească și să se regăsească în acest în acest hol, în acest teatru.”

”Este foarte frumos și chiar și un spectacol minunat a fost.”

”Am fost încântați cu acest spectacol, cu siguranță vom mai reveni.”

„O renovare în teatru întotdeauna dă bine fiindcă teatrul nu este un organism care rămâne înghețat totdeauna. Bine că actorii și regizorii caută alte modalități de a exista în primul rând și pentru contact cu spectatorul se desfășoară un fel de atmosferă prietenească”, a spus Valeriu Jereghi.  

După spectacol, trupa "Gândul Mâţei" a susținut un mic concert.

"Teatrul fără nume" numără 20 de actori.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu