Te uiţi la ceas mereu la ora 11:11? Nici nu bănuiai ce înseamnă asta

Atunci când te uiţi la ceas şi vezi că acesta afişează ora 11:11, îţi pui o dorinţă şi asociezi momentul cu o întâmplare frumoasă din viaţa ta sau cu un sentiment de iubire, linişte şi pace.

Aceasta ar putea fi o explicaţie pentru faptul că destul de multe persoane se uită la ceas la ora 11:11.

În plus, potrivit specialiştilor, 11:11 reprezintă un sincron care te ajută să te luminezi şi să te învălui în mister şi lumină, scrie noobz.ro.

Sincronicitatea este credinţa că lucrurile aparent fără legătură, care par a nu fi atât de importante, câştigă semnificaţie atunci când apar la întâmplare, în acelaşi timp. Acest tip de evenimente sunt adesea numite „coincidenţe semnificative”, deoarece deşi ele par să nu aibă niciun efect evident una asupra celeilalte, în fond sunt în strânsă legătură.

Potrivit specialiştilor în numerologie, ora 11:11 are valoare magică, specială, cu totul aparte faţă de oricare altă oră din zi. Un plus de valoare vine şi din convingerea ta că, atunci când te uiţi la ceas şi vezi ora 11:11, îţi pui o dorinţă, iar aceasta are şanse mai mari să devină realitate.

Alte credinţe populare includ ideea că timpul este legat de ghidul nostru spiritual sau de îngerii păzitori. Aceştia folosesc timpul pentru a ajunge la noi şi pentru a ne capta atenţia spre un moment din viaţa noastră cu totul şi cu totul important.

Cifra 11 reprezintă spiritualitatea şi misterul. În plus, aceasta ne oferă un canal prin care să comunicăm cu eul interior. Astfel, 11 este un fel de uşă spre sufletul şi dorinţele noastre, spre gânduri, emoţii, idei şi sentimente pe care le ţinem ascunse. Unele persoane aleg să urmărească ceasul în prima parte a zilei pentru nu pierde ora 11:11.

O altă teorie spune că, dacă te uiţi la ceas la 11:11 şi conştientizezi acest lucru, de fapt, realizezi pe deplin ceea ce ţi se întâmplă şi reuşeşti să dai propriul ritm ceasului fiziologic. Desigur, aceastea sunt pur şi simplu teorii şi explicaţii care nu sunt susţinute de studii ştiinţifice, dar merită să ţinem cont de ele.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu