TE TREC FIORI! Trupa Lume a lansat un nou videoclip cu un mesaj emoţionant - "Pământul bunicii mele"

"Pământul bunicii mele" este titlul noului videoclip lansat de trupa Lume din Bălţi, în ajunul sărbătorilor de iarnă. Potrivit muzicienilor, filmuleţut şi textul melodiei au un puternic mesaj social.

Regizorii spun că prin acest clip au vrut să-i îndemne pe moldoveni să nu uite de rădăcinile lor.

"E o idee foarte simplă şi foarte actuală pentru Moldova noastră, probabil. Pentru că mulţi copii pleacă şi rămân părinţii singuri, deja cum aţi văzut în video clip - mama e singură, îşi cheamă copiii acasă, dar ei fiind ocupaţi, cam evită să vină", a declarat Mariana Marinescu, regizoarea videoclipului.

Rolul principal din videoclip i-a revenit artistei poporului Lidia Noroc-Pânzaru.

"Filmările au durat trei zile, iar cea mai mare parte a filmărilor au avut loc în Bălţi. O singură zi am filmat în Chişinău", a spus Irina Tarasiuc, solista trupei "Lume"

Ideea scenariului a fost preluată de la un celebru spot social turnat acum câţiva ani în Germania, care a adunat peste 22 de milioane de vizualizări pe Internet.

"Nu am stat să reinventăm roata. Am înţeles că acest film este potrivit pentru cântecul nostru. Ne-am gândit mult, erau păreri diferite despre scenariui, a precizat Serghei Covalschi, producătorul trupei "Lume".

Trupa "Lume" a organizat în luna aprilie un concert de caritate. O parte din banii adunaţi în urma vânzării biletelor au fost donaţi orfelinatului din Bălți.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu