Te ia groaza. MOMENTUL EXPLOZIEI în blocul din sectorul Râşcani, FILMAT. Un tânăr făcea live cu telefonul

Embed:

Pe reţelele de socializare au apărut imagini cu momentul exploziei din blocul de pe bulevardul Moscova din Capitală.

În momentul când a avut explozia din sectorul Râşcani, un tânăr întâmplător făcea live cu telefonul în apropiere.

În timp ce autorul discută cu o bătrânică despre Ziua Națională a Vinului, pe fundal se vede și se aude o explozie puternică. Martorii au rămas fără cuvinte.

Citeşte şi: TABLOU SUMBRU la blocul afectat de explozie. Salvatorii continuă lucrările, iar sinistrații privesc disperaţi la casele ruinate (IMAGINI JALNICE)

PUBLIKA.MD aminteşte că tragedia a avut loc sâmbătă seara în jurul orei 23:00, într-o clădire cu 21 de etaje de pe bulevardul Moscova. 

Printre cei răniți este și o tânără, în apartamentul căreia a avut loc deflagrația. Ea a fost scoasă dintre ruine de doi băieţi care se plimbau în parcul din apropierea blocului. Rănit a fost şi un pompier peste care a căzut o placă de beton. Viaţa acestuia se află în afara oricărui pericol.

CITEŞTE ŞI: Corpurile neînsufleţite ale celor decedați în urma exploziei din sectorul Râşcani au fost scoase din ruine

Dacă se va demonstra că proprietarii apartamentului unde a fost deflagrația nu au exploatat butelia de gaz conform normelor, atunci ei riscă până la șase ani de pușcărie.

Potrivit salvatorilor, unul dintre locatari a uitat să închidă robinetul buteliei, iar explozia a avut loc în momentul în care proprietara a aprins un chibrit. 

CITEŞTE ŞI: BOMBELE DIN APARTAMENTE. Campania Publika TV va informa cetăţenii şi autorităţile despre pericolul buteliilor cu gaz utilizate necorespunzător

PUBLIKA TV a pornit o campanie de sensibilizare a cetăţenilor şi autorităţilor despre pericolul buteliilor cu gaz utilizate necorespunzător. 

Se pare că nu au fost de folos nici lecţiile exploziilor din trecut - 2007 – Soroca, 2014 – Orhei, 2015 – Cantemir, 2016 şi 2018 – Chişinău. Cât de departe va merge statistica sumbră depinde doar de noi.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu