Taylor Gold a câştigat etapa Cupei Mondiale de halfpipe

Embed:

Americanii au dominat etapa Cupei Mondiale de halfpipe care s-a desfăşurat în statul american Colorado. Concursul masculin a fost câştigat de Taylor Gold, iar la feminin s-a impus Kelly Clark.

Americanul Taylor Gold, în vârstă de 20 de ani, s-a impus în etapa din Colorado acumulând în total 87 puncte. Podiumul a fost completat de japonezul Taku Hiraoka, cu 86 de puncte, şi elveţianul David Habluetzel, cu 83 de puncte.

După această rundă a Cupei Mondiale la halfpipe, canadianul Justin Dorey a rămas lider în clasamentul general. Acesta este urmat de americanul Aaron Blunck şi conaţionalul său, Mike Riddle.

Şi în proba feminină s-a impus o sportivă din SUA, Kelly Clark. Snowboardista şi-a asigurat medalia de aur după ce a acumulat 89 de puncte. Pe podiumul feminin au mai urcat Queralt Castellet, din Spania, şi o altă sportivă americanca, Chloe Kim.

Devin Logan, din SUA, a rămas pe primul loc în clasamentul general, fiind urmată de Maddy Bowman. Următoarea etapă a Mondialului de halfpipe va avea loc pe 21 martie, în staţiunea Silvaplana din Elveţia.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu