Taximetriştii din Capitală VERIFICAŢI. Au fost AMENDAŢI, au primit puncte de penalizare sau au rămas fără plăcuțe de înmatriculare

Embed:

Verificări la staţiile terminus a taximetriștilor. Oamenii legii au evaluat starea tehnice a automobilelor. 

Potrivit Poliţiei, scopul controalelor este de a responsabiliza şoferii şi administratorii de rute să respecte regulile de exploatare a vehiculelor.

Oamenii legii au verificat 35 de maşini ce prestează servicii de taxi şi au depistat un șir de încălcări: fisuri în parbriz, defecte în sistemul de iluminare, lipsa echipamentului necesar, numerele de înmatriculare nu corespund standardelor, reutilarea neautorizată cu gaz.

În urma verificărilor au fost întocmite 6 procese-verbale şi au fost aplicate amenzi de la 300 până la 900 de lei, dar și 2 puncte de penalizare.

Totodată, mecanicului firmei i-a fost aplicată o amendă  de 3.000 de lei pentru admiterea în circulație a automobilelor a căror stare tehnică nu corespunde normelor tehnice sau ecologice, precum şi a celor care nu sunt înmatriculate sau care nu au fost supuse controlului tehnic de stat de către persoanele responsabile.

De asemenea, au fost ridicate plăcuțe de înmatriculare și neadmiterea ieșirii în oraș a 3 unități de transport.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu