Tatuaje pe bandă rulantă la Hollywood. VEZI cele mai "desenate" vedete

Cine n-are un tatuaj, să-şi facă! Asta pare deviza celebrităţilor de la Hollywood. Cel puţin în cazul vedetelor, cu cât sunt mai numeroase, cu atât ies mai mult în evidenţă.

Şase dintre vedetele care şi-au făcut tatuaje nu se sfiesc să îşi etaleze colecţia de "desene" cu orice ocazie.

Rihanna are 13 tatuaje şi fiecare are o semnficaţie deosebită pentru cântăreaţă. Artista are două note muzicale inscripţionate pe gleznă, o stea pe urechea stângă şi simbolul zodiei Peşti, în spatele urechii drepte. Totodată, Ri-ri şi-a tatuat o rugăciune sanscrită pe coapsa dreaptă, cuvântul "Love" pe degetul din mijloc de la mâna stângă şi o frază în limba arabă, care se traduce "Libertatea înseamnă Dumnezeu", pe coastele din partea stângă.

Dar colecţia vedetei nu se termină aici: o serie de steluţe căzătoare sunt tatuate pe spate, iar data 11.04.1986 inscripţionată în cifre romane pe umărul ei stâng reprezintă aniversarea prietenei ei celei mai bune – Melissa Forde. Iar lista continuă: o gheară de dragon tatuată pe încheietura mâinii, un pistol aşezat în dreptul bustului pe partea dreaptă, cuvantul  "Shh" pe degetul arătător al mâinii drepte, un cap de mort pe glezna stângă şi expresia "Never a failure, always a lesson" pe  umărul drept.

Miley Cyrus se laudă şi ea cu o colecţie impresionantă de tatuaje. Mai are doar două până s-o ajungă pe Rihanna. "Just breathe" este incripiţionat pe piept,  cuvântul "Love" este bine aşezat pe ureche, o ancoră pe incheietura mâinii drepte,  simbolul Omega pe mâna stângă şi un cap de mort pe gleznă. Acestora li se adaugă alte cinci tatuaje care apar pe fiecare deget de la mâna dreaptă: semnul egal, simbolul păcii, o cruce, o inimă şi cuvântul "karma".

Selena Gomez a experimentat arta tatuajelor, însă nu şi-a inscripţionat nimic permanent până de curând.  Iniţial, şi-a scris cu cerneală temporara numele iubitului ei, Justin Bieber. Ulterior, şi-a desenat în henna abrevierea "Sel" alături de câteva steluţe. Recent însă, Selena şi-a tatuat permanent o inimioară pe încheietura mâinii drepte.

Nici Justin Bieber nu se lasă mai prejos. Are şi el trei desene care nu trec neobservate. Şi-a scris pe bust numele lui Iisus, în ebraică, şi şi-a tatuat şi o pasăre. Cel mai recent tatuaj şi l-a făcut pe piciorul stâng: chipul lui Iisus Hristos. Imaginea este inspirată dintr-o pictură  a lui Rubens, intitulată "Ecce Homo", din anul 1610, ce aparţine lui Rubens.

Demi Lovato are şapte tatuaje, însă cele mai importante sunt cele care îi aduc aminte de perioada de reabilitare din centrul în care a fost internată anul trecut. Primul este "faith" scris pe braţul drept, apoi urmeaza cuvântul "peace" inscripţionat pe degetul mijlociu al mâinii stângi. Seria de tatuaje continuă cu o cruce pe mâna dreaptă, cuvintele "stay strong" pe ambele încheieturi. Şi-a mai scris pe ea "you make me beautiful", şi-a desenat o pană turcoaz în spatele urechii şi nişte buze pe mână.

Vanessa Hudgens are "doar" trei tatuaje: un fluture pe gat şi simbolul Ohm pe degetele mici ale ambelor mâini. Fluturele a apărut după ce a terminat de filmat trilogia "High School Musical" -  "Vanessa" este un derivat din limba latină şi înseamnă fluture.

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu