Tatăl ucigaşului din Norvegia rupe tăcerea: Mai bine s-ar fi SINUCIS, decât să omoare atâţia oameni

Embed:

Tatăl ucigaşului din Norvegia rupe tăcerea şi vorbeşte despre fiul său. Jens Breivik, îndurerat şi ruşinat de acţiunile comise de băiatul său, a declarat într-un interviu, că mai bine acesta s-ar fi sinucis, decât să omoare atâţia oameni nevinovaţi.

"În primul rând, nu sunt obişnuit cu atenţia mass-media. În al doilea rând, am venit aici, fiind pensionar, ca să mă bucur de o viaţă liniştită", şi-a început relatarea bărbatul.

Jens Breivik are 76 de ani şi este tatăl ucigaşului care a şocat o lume întreagă. Împreună cu soţia sa, el s-a refugiat într-un orăşel din sudul Franţei.

"Când am aflat noutatea, m-am gândit: este posibil aşa ceva? Trebuie să fie o greşeală. Nu poate fi adevărat", a povestit acesta.

Jens Breivik, fost diplomat, nu a mai luat legătura cu fiul său de peste 15 ani şi nici nu vrea să mai audă de el.

"Cred că Anders este bolnav psihic. Nu există o altă explicaţie. O persoană normală nu ar face aşa ceva. Mai bine îşi punea capăt zilelor, decât să ucidă atâţia oameni", a declarat tatăl criminalului.

Vizibil afectat de crimele care i se incriminează fiului său, bătrânul a dorit să transmită un mesaj celor marcaţi de tragedie.

"Simt o durere imensă pentru tot ce s-a întâmplat. Deseori mă gândesc la cât de groaznic trebuie să se simtă cei afectaţi. Mi-aş dori să pot face pentru ei ceva, dar nu am puterea de a schimba nimic", a spus el.

În prezent, locuinţa lui Jens Breivik este păzită de jandarmi. Bărbatul era în stare de şoc, după ce a descoperit pe internet că fiul său este suspectat de atacurile în care au murit 76 de persoane.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu