Tarzan există! Povestea de viață a unui bărbat bate scenariul oricărui film. Lumea, UIMITĂ (VIDEO)

Povestea de viață a lui Ho Van Lang bate scenariul oricărui film de la Hollywood. A trăit în junglă timp de 41 de ani, de la vârsta de doi ani, unde a purtat haine făcute din scoarța copacilor și mânca șobolani ca să supraviețuiască.

Ho Van Lang, acum în vârstă de 44 de ani a fost luat de tatăl lui, Ho Van Thanh, 85 de ani, și dus să trăiască în junglă, în 1972, din cauza că războiul dintre vietnamezi și americani îl făcuse să-și piardă familia. O bombă lansată de SUA i-a ucis soția și alți doi copii.

Ei și-au petrecut aproape întreaga viață în inima junglei, fiind complet deconectați de la civilizație. Ho și tatăl lui și-au dus traiul în junglă căutând hrană și vânând, de cele mai multe ori mâncând șobolani, șopârle și broaște și trăind în case improvizate în copaci, scrie libertatea.ro.

De fiecare dată când satele din zona junglei se extindeau și auzeau voci sau pași de om, cei doi bărbați fugeau, pentru că voiau să fie precauți, crezând că războiul nu s-a terminat. Tată lui nu i-a spus multe lucruri despre civilizație, nici măcar sunt există femei. Însă, în 2013, aceștia au fost descoperiți de niște săteni, iar de atunci povestea lor face senzație în întreaga lume. Aceștia au învățat să se adapteze încet la civilizație, iar acum locuiesc într-o locuință lângă jungla ce le-a fost casă mai bine de patru decenii.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu