TARIFE NOI! Câți bani trebuie să plătească turiștii pentru parcarea pe litoralul român

Consilierii locali din Mangalia au adoptat tarifele de tip abonament pentru parcările din Mangalia și stațiunile adiacente oraşului, scrie realitatea.net.

Pentru agenții economici care dețin magazine, hoteluri și restaurante și care au în administrare parcări, tariful unui loc de parcare, pentru stațiuni, a fost redus de la 15 la 5 roni/zi, în timp ce, pentru Mangalia, s-a redus de la 10 la 3 roni/zi.

Reprezentanții municipalității au precizat că, odată implementat sistemul TPark, pentru plata parcării prin SMS-card, agenții economici pot rezerva locuri de parcare pentru turiștii care se cazează la unitățile hoteliere pe care le au în proprietate. Prin acest sistem de plată, s-a stabilit tariful de 2 roni/oră, respectiv 10 roni/zi pentru oraș și 3 roni/oră, respectiv 15 roni/zi, valabil în oricare dintre stațiunile Mangaliei.

"În baza acestui proiect, implementat deocamdată la nivelul stațiunilor, am decis să facilităm accesul turiștilor la locurile de parcare din apropierea unităților de cazare și să oferim posibilitatea agenților economici să dețină locuri proprii de parcare, în regim de închiriere. Sistemul TPark nu va fi implementat anul acesta în oraș, iar parcările publice vor fi gratuite pentru localnici și turiști," a declarat primarul Radu Cristian.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu