TÂRGURI DE POVESTE ÎN EUROPA. Agențiile de turism din țara noastră au pregătit ofertele pentru această iarnă

Embed:
Moldovenii care vor să simtă atmosfera sărbătorilor de iarnă departe de casă pot să meargă la unul dintre târgurile de Crăciun din Europa. Agenţiile de turism de la noi au mai multe oferte în acest sens, iar preţurile sunt la fel ca anul trecut.

Cei care tânjesc după vin fiert, miros de scorţişoară şi delicii de sezon pot opta pentru târgurile din Praga, Dresda şi Bratislava. Pentru o mini-vacanţă, turiştii vor achita 180 de euro. Aici este inclus transport tur-retur cu autocarul, cazarea pentru trei nopţi şi mic dejun.

"Cele mai populare târguri, bineînţeles sunt cele mai apropiate, în condiţiile în care pe timp de iarna mergem cu autocarul, sunt ţările cum ar fi Praga, Germania, Cehia", a spus Nina Belei, manager agenţie de turism.

Sunt şi oferte cu zbor tur-retur inclus, însă acestea costă mai mult. Spre exemplu, pentru a vedea târgul de Crăciun din Roma, moldovenii trebuie să plătească de la 200 de euro.

"Pentru Londra dacă cu avion şi cazare, atunci de la 300 - 400 de euro pentru 3-4 zile", a spus Nina Belei, manager agenţie de turism.

Managerii agenţiilor de turism spun că puţini moldoveni ajung la pieţele de Crăciun din Europa, pentru că cei mai mulţi optează pentru o vacanţă la munte. Totuşi, cei care au fost, se laudă cu o experienţă unică.

"Eu am fost la târgul de crăciun din Munchen. A fost frumos, plăcut mirositor cu miros de vin cu scorţişoară."

" - Şi cum sunt târgurile de Crăciun din Olanda? - Cu mult mai ieftine decât în Moldova."

"În altă ţară la târg nu am fost, dar l-am vizitat pe cel din Chişinău şi mi-a plăcut. Nu mergem în alte ţări pentru că avem patru copii şi este dificil din punct de vedere financiar."

Un târg de poveste va fi organizat şi în ţara noastră. Ca si anul trecut, acesta va fi amenajat pe strada 31 August din Capitală. Evenimentul va fi inaugurat în data de 15 Decembrie. La ediţia precedentă au participat peste un milion de vizitatori.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu