Târgul Internaţional de Tehnologie din Berlin: Ce pregătesc giganţii din domeniu

Mai sunt câteva zile până la IFA – Internationale Funkausstellung, târgul internaţional de tehnologie care se desfaşoară în fiecare an la Berlin, Germania. Anul acesta, unul dintre cele mai vechi târguri de pe întreg mapamondul va avea loc între 6 şi 11 septembrie şi va conţine lansări importante de la jucători precum Alcatel, Acer, Archos, Asus, Braun, HTC, Intel, Lenovo, LG, Loewe, Panasonic, Philips, Samsung, Sharp, Sony, Toshiba şi mulţi altii. Organizatorii se aşteaptă la un număr de aproximativ 240.000 de vizitatori pentru a vedea produsele expuse pe o suprafaţă totală de 142.200 de metri ale celor 1.439 de expozanţi din 57 de ţări, scrie Playtech.ro.

Anul trecut la IFA, Samsung impresiona audienţa cu cea de-a doua iteraţie a popularului phablet Galaxy Note şi cu primul smartphone cu Windows Phone 8. Sony anunţa o serie de smartphone-uri atractive împreună cu o tabletă şi câteva hibride. Tot atunci, Panasonic îşi umplea spaţiul expoziţional cu un Smart TV 4K cu o diagonală de 145 de inci.

Nici PC-urile nu au fost date uitării la momentul respectiv. Acer se apuca de sisteme high-end odată cu lansarea ultrabook-ului Aspire S7, iar Dell anunţa că un all-in-one de 27 de inci, mai exact XPS One 27 Touch, nu trebuie să vină fără touchscreen, cum credeau cei de la Apple.

Indiferent care este domeniul vostru de interes, atâta timp cât are vreo legătură cu IT-ul, IFA este evenimentul care vă va spune pentru ce veţi strânge bani în următoarele câteva luni. Nici măcar nu are vreo legătură cu faptul că produsele despre care veţi citi în următoare zile vor ajunge şi în magazine în perioada imediat următoare. Important este ca acum vă veţi putea forma o opinie concludentă despre cele mai noi tendinţe din industrie.

Deşi câţiva jucători importanţi au scăpat deja informaţii referitoare la ce vor prezenta la Berlin, surprizele de la faţa locului au mari şanse să fie la fel de atractive precum conferinţele unor companii ca Samsung, LG, Sony sau HTC.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu