Târgul de tehnologii din Las Vegas. Mii de participanți prezintă gadgeturi menite să-i ajute pe oameni în activitățile cotidiene

Embed:

Viitorul poate fi văzut în aceste zile în Las Vegas, acolo unde şi-a deschis porţile târgul tehnologiilor. Peste 3.500 de participanți prezintă gadgeturi menite să-i ajute pe oameni în activitățile cotidiene.

Printre tehnologiile care au atras cea mai mare atenţie sunt roboţii, inclusiv cel care este programat să iubească oamenii şi să-i facă fericiţi.

"Aceşti roboţi nu vorbesc, dar ei înţeleg ce spun oamenii şi în ce fel sunt atinşi. Mai mult, ei pot recunoaşte feţele a peste o mie de persoane", a menţionat Kaname Hayashi, reprezentant al companiei Groove X.

O altă tehnologie care a stârnit interesul vizitatorilor este un aparat de suflat care monitorizează sănătatea oamenilor.

"Printr-o singură respirație puteţi afla dacă organismul arde carbohidraţi sau grăsimi. În fiecare dimineaţă poate fi creat un plan individual de nutriție în funcţie de rezultatele obţinute", a precizat Dror Ceder, reprezentant al companiei Lumen.

Reprezentanţii unei companii participantă la târg au prezentat o perie care poată spăla dinţii în doar zece secunde.

Peria de dinţi inovatoare costă 109 dolari.

"Clienţii noştri sunt copiii şi părinţii lor care încearcă să economisească tot mai mult timp. De asemenea, această perie este perfectă pentru persoanele cu dizabilităţi", a declarat Benjamin Cohen, reprezentant al companiei Fasteesh.

Atenţia oamenilor a fost atrasă şi de o cameră cu senzori care urmăreşte mişcările oamenilor ce intră în cadru.

"Toţi pot folosi această cameră. Ea este potrivită pentru dansatori, patinatori, dar şi pentru cei care practică alte tipuri de sport", a punctat Jiating Huang, reprezentant al companiei Osbot.

La târgul de tehnologii din Las Vegas sunt aşteptaţi peste 180 de mii de vizitatori din toate colţurile lumii.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu