Târgul de Crăciun din Chișinău unește destine: Un tânăr și-a cerut iubita în căsătorie în fața a mii de vizitatori (VIDEO)

Atmosfera magică de la Târgul de Crăciun din centrul Capitalei l-a inspirat să ia una dintre cele mai frumoase decizii din viaţa sa! În ajun de Revelion, un tânăr și-a cerut aleasă inimii de nevastă, chiar în timp ce cuplul se plimba prin orăşelul de poveste.

Pentru a-i adresa tradițională întrebare „Vrei să fii soția mea?”, bărbatul a urcat pe scenă, iar programul artistic a fost întrerupt pentru câteva minute.

Mii de vizitatori ai târgului au așteptat cu sufletul la gură răspunsul fetei, care, copleșită de emoții, a exclamat cu fermitate: „Da!”. Momentul memorabil din viața tinerilor, desprins parcă din filmele romantice occidentale, a stârnit ropote de aplauze din partea celor care au devenit martorii constituirii unei familii fericite.

Este pentru al doilea an consecutiv când un tânăr alege să-și ceară în căsătorie iubită într-un anturaj feeric – la Târgul de Crăciun din capitală.

Târgul de Crăciun este organizat la inițiativa Prim-ministrului Republicii Moldova, Pavel Filip, și se desfășoară după modelul european.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu