Târgul de Crăciun din Capitală ar putea rămâne deschis până în februarie

Embed:

Târgul de Crăciun din centrul Capitalei ar putea rămâne deschis până în luna februarie, şi nu până în 10 ianuarie cum era programat. Cu o astfel de propunere a venit edilul Ion Ceban la şedinţa de astăzi a Primăriei, deoarece asta ar cere locuitorii capitalei.

"Vorbiţi cu responsabilii de la Guvern pentru că avem tot mai multe solicitări ca să nu se finalizeze toată această frumuseţe pe 10 ianuarie, dar să întindem mai mult până pe 20 sau chiar 1 februarie. Primim tot mai multe mesaje că e frumos în centru e amenajat. Şi poate şi în sectoare, dacă oamenii cred că atmosfera de sărbătoare trebuie să se mai menţină să vedem", a declarat Ion Ceban, primarul Capitalei. 

Concertul de Revelion va începe de la ora 19:00 și va dura până după ora 2. Printre formaţiile care vor evolua în scenă sunt "Tharmis", "Briosonores", "DoReDos", "Zdob şi Zdub", naistul Constantin Moscovici, Ana Cernicova și Amelia Uzun. Surpriza evenimentului va fi interpretul din Belarus, Alexander Rybak, câștigătorul concursului "Eurovision 2009".

"Onorariul lui Alexandr Râbac ajunge până la 200 de mii, pentru că conform legii dintr-o singură sursă noi avem dreptul să plătim până la 200 de mii. Iniţial cerinţele au fost mult mai mari", a spus Stela Mitriuc, şefa direcţiei Educaţie, Primăria Capitalei. 

La miezul nopţii oaspeţii vor putea admira timp de 10 minute un spectacol de focuri de artificii. În acest an pentru organizarea sărbătorilor de iarnă din centrul capitalei, Primăria a alocat 3 milioane de lei. Dintre acestea două milioane sunt pentru organizarea serii de Revelion.

loading...

Lasă un comentariu