Târg de Paște, organizat în incinta Parlamentului. Cu ce cumpărături s-au lăudat deputații

Embed:

Un târg de Paşte a fost deschis astăzi în holul Parlamentului. La iarmaroc au fost expuse diferite decoraţiuni pascale confecţionate manual de către copiii de la mai multe centre de plasament din ţară. Înainte de sărbători deputaţii au fost generoşi şi au stat în rând pentru a cumpăra din obiectele expuse. 

Copii s-au pregătit minuţios de Târgul de Paşte. Aceştia au prezentat decoraţiuni pentru masa pascală, felicitări şi ouă pe care le-au decorat manual.

Obiectele de artizanat au fost apreciate de aleşii poporului, care s-au îmbulzit mese pentru a cumpăra cadouri de Paşti.

"Sunt lucruri foarte frumoase, dacă ar fi voia noastră am lua jumate de masă, dar mai lăsam şi pentru colegi ceva", a precizat deputatul PDM, Sergiu Sârbu.

"Sper să fiu bunică de fetiţă! Am luat pentru fiica mea un îngeraş şi am dat pentru el 400 de lei, de la o fetiţă frumoasă", a spus deputatul PDM Valentina Buliga.

Pentru fii săi mai mari şi socialistul Igor Dodon a cumpărat o tablă de şah, confecţionată la fel manual.

"Ambii băieţi cei mai mari au frecventat şahul. Aşa că o iau pentru ei, din când în când o să jucăm şah acasă cu ei. Am dat 2.500 de lei, dar cred că e un preţ bun pentru aşa un lucru manual", a spus liderul PSRM. 

Târgul de Paşti a fost vizitat de mitropolitul Vladimir, dar şi de episcopul bisericii romano - catolice Anton Coşa. Ei au fost însoţiţi de spicherul Andrian Candu.

Banii obţinuţi din vânzări vor ajunge la copiii din familiile sărace.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu