Târg de locuinţe la Chişinău! Companiile au venit cu oferte speciale

Embed:

Zeci de companii de construcţii şi-au prezentat ofertele imobiliare, în cadrul unui târg specializat inaugurat astăzi în Capitală. Ei au încercat să atragă oamenii cu oferte speciale. Vizitatorii spun că pun accent pe calitate atunci când aleg locuinţe. 

Unele companii au venit la expoziţie cu oferte speciale, iar reprezentanţii acestora spun că fluctuaţiile de pe piaţa valutară nu au afectat sectorul imobiliar.

''Venim la acest eveniment cu oferte de preţ, acum minus 10% pentru perioada de expoziţie. Cele mai mici apartamente ar fi de 34 de metri şi atunci e în jurul de 20.000 de euro. Dacă e 100 de metri şi mai mult de o sută de metri e în jurul la 60.000'', a spus Ludmila Ionichi reprezentantul unei companii de construcții.

''Preţurile variază de la 680 euro până la 750 varianta albă, cazan în fiecare apartament, încălzire individuală, pereţi îndreptaţi cu amestec uscat, pardosele turnate. Locatarii din acest bloc vor avea acces la şcoală, grădiniţă, spital'', spune Roman Dragomir, reprezentantul unei companii de construcții.

Oamenii care caută locuinţe spun că îşi doresc apartamente construite calitativ, la un preţ accesibil:

"Trebuie să aibă toate condiţiile desigur, să fie calitativ, chiar dacă este în variantă albă. Preţurile din acest an sunt cam mari".

''Ca să îmi placă trebuie să fie construit ca în timpul sovietic, dacă se întâmplă ceva să nu cadă jos.''

"Să fie într-o zonă bună, să aibă o planificare bună şi prețul să fie accesibil.''

Târgul de locuinţe este la a 15-cea ediţie.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu