Târg caritabil la Chişinău. Femeile Democrate au copt cozonaci pentru o cauză nobilă

Embed:
Cozonaci, plăcinte, sarmale, dar și multe alte bucate au putut fi găsite la un târg caritabil, organizat de Femeile Democrate din Chișinău. Evenimentul s-a desfășurat la Teatru Național de Operă și Balet "Maria Bieșu". Banii colectați în urma vânzărilor vor ajunge la o familie cu trei copii.

Svetlana Guștiuc are 31 de ani și este mama a trei fete, pe care le creşte de una singură, într-un cămin din Capitală. Ea spune că se întâmplă foarte des să nu aibă niciun leu în buzunar.

"Am avut emoții foarte mari, am crezut că așa ceva nu se mai întâmplă. Ne-am bucurat foarte mult că într-adevăr cineva poate să mai aibă grijă de noi", a spus Svetlana Guştiuc, mamă. 

Femeile Democrate spun că au pregătit bucatele cu dăruire, iar cumpărătorii nu s-au zgârcit.

"Avem rață cu orez, avem pârjoale de casă, sărmăluțe și plăcințele."

"Cu prăjituri, cu cozonaci, cu tot ce-i delicios, proaspăt și gustos."

"Niște pârjoale am cumpărat, niște plăcințele, am scăpat de pregătit mîncare pentru astăzi."

"Cu mare drag am venit aici, pentru că într-adevăr aceste târguri mobilizează lumea în jurul unui eveniment nobil", a spus Valentina Rotaru, deputat PDM.

"Au niște mâini de aur, au și bucate extraordinare și confecții speciale. Este chiar foarte frumos și le mulțumesc din suflet", a spus Sergiu Sârbu, deputat PDM.

"Este o ediție frumoasă ca și toate celelalte, dar și deosebită, pentru că se dedică unei familii aflate în condiții de dificultate", a spus Monica Babuc, ministrul Educației, Culturii și Cercetări.

Acțiunea de caritate "Târgul Cozonacilor" este la cea de-a cincea ediție.
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu