Târg caritabil de Moș Nicolae. Studenții de la UTM au adunat cadouri pentru patru copii

Embed:

Studenții de la Universitatea Tehnică au oferit daruri de Moș Nicolae. Tinerii de la Facultatea Tehnologie şi Management în Industria Alimentară au adunat cadouri pentru patru copii din Capitală care sunt crescuți doar de mamă. Pentru a aduna și bani, ei au pregătit deserturi și le-au vândut în cadrul unui târg. 

ulia Zolotco locuiește într-o garsonieră împreună cu cei patru copii și părinții ei. Cel mai mic dintre ei are doare cinci ani, iar cel mai mare, 13. Femeia lucrează taxatoare în troleibuz. Singurul ajutor de la stat este o alocație de șapte sute de lei oferită pentru fiecare copil la început de an școlar.

"Normal că ne-am bucurat, pentru că patru copii să-i crești, vă dați seama că nu e așa ușor. Cu trei copii la școală, totul e scump și normal că orice contează", a spus beneficiara evenimentului, Iulia Zolotco.

Cei mici nu au visuri mari. De Crăciun, își doresc jucării și cărți.

"Eu îmi doresc de Crăciun să am o carte din care să citesc."

Banii au fost adunați din vânzarea deserturilor gătite de studente. Ele au pregătit macarons, torturi delicioase și cheesecake-uri.

"Aici avem frișcă și gorgonzola, pentru cheesecake. Fiecare domnișoară, pentru un tot întreg, fiecare are misiunea ei. Eu, de exemplu, stau aici, la amestecat. "

"Dacă cunoști bine tehnica și procesele, etapele de preparare, nu cred că este dificil. Pentru o cauză nobilă, pentru fiecare tip de mâncare, pui multă dragoste. "

"Tortul respectiv nu am mai încercat, o să încerc astăzi pentru prima oară, dar în general, am încercat să fac torturi. Aici contează, începând cu pandișpanul, trebuie să fie un pandișpan bun, crema la fel, pentru că ele între ele se leagă. "

Este prima dată când la Facultatea Tehnologie şi Management în Industria Alimentară sunt organizate astfel de evenimente.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu