TĂRÂM DE POVESTE la Nisporeni. Zeci de copii au luat cu asalt parcul de distracţii de la târgul sărbătorilor de iarnă (FOTO)

Embed:

Centrul oraşului Nisporeni s-a transformat într-un loc de poveste. Pentru oamenii de acolo a fost inaugurat în premieră un târg al sărbătorilor de iarnă, cu patinoar, planetariu şi tobogane. Accesul este gratuit pentru toţi doritorii.

Imediat ce a fost dat startul evenimentului, zeci de copii au luat cu asalt parcul de distracţii:

"Este o iniţiativă foarte bună, este foarte interesant aici. Vom avea un orăşel mai dezvoltat şi vom avea unde petrece timpul liber cu prietenii".

"Este o atmosferă plăcută, se simt sărbătorile de iarnă. E şi foarte distractiv. Mulţumim domnului Vlad Plahotniuc şi Fundaţiei "Edelweiss".

"Foarte frumos aici. Am venit cu părinţii şi prietenii".

Fundaţia lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss" şi-a propus să adune cât mai mulţi oameni pentru a petrece timpul frumos de sărbători.

"Târgul a fost organizat la intenţia Fundaţiei lui Vlad Plahotniuc "Edelweiss". Când ne-am gândit la organizarea acestei sărbători, ne-am dorit să fie mai mult decât un târg, să fie un prilej pentru a petrece timpul împreună, pentru a ne bucura împreună de sărbătorile de iarnă, de tradiţii, muzică şi oameni buni. Toţi copiii pot veni aici, au acces gratuit la toate toboganele şi la toate atracţiile pe care le vedeţi aici", a menţionat Lidia Cucoş, directorul executiv al Fundaţiei Edelweiss.

Autorităţile din Nisporeni le-au mulţumit organizatorilor pentru această surpriză.

"Vreau să mulţumesc Fundaţiei 'Edelweiss' pentru acest frumos cadou şi acestor frumoase activităţi, care vor urma până la sfârşitul lunii ianuarie", a precizat Ghenadie Verdeş, preşedintele raionului Nisporeni.

Copiii sunt impresionaţi şi de planetariul pus la dispoziţie.

"Avem 15 fotolii, copiii vor sta culcaţi şi se vor uita pe toată suprafaţa unui ecran de 360 de grade. Vor viziona programe educaţional - distractive despre sistemul solar", a declarat Ion Grădinar, administratorul planetariului.

De asemenea, în data de 14 ianuarie va fi organizat un concert de zile mari, cu participarea mai multor interpreţi cunoscuţi din România şi de la noi. Pe scenă va urca celebra trupă 3 Sud Est.

Pentru vizitatori va cânta şi Antonia, dar şi trupa Carlas Dreams.

Concertul va culmina cu focuri de artificii. Târgul va fi deschis pentru vizitatori până în data de 31 ianuarie.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu