Țara vecină CONTINUĂ REVIRIMENTUL. România a spulberat Lituania la Ploiești, scor 3-0

Embed:
Echipa naţională de fotbal a României continuă evoluțiile bune din mandatușl de selecționer al lui Cosmin Contra. Sâmbătă seară ea a obţinut o victorie categorică în Grupa a patra din Seria C în Liga Naţiunilor. "Tricolorii" s-au impus cu 3-0 la Ploieşti în faţa reprezentativei Lituaniei.

În condițiile în care meciul s-a jucat fără public, scorul a fost deschis deja în minutul 7 de către George Puşcaş. Și în repriza secundă fotbaliștii români au marcat destul de rapid. Avantajul gazdelor pe tabelă a fost dublat de către Claudiu Keşeru, care a reluat în plasă mingea respinsă de portarul Ernestas Şetkus după un şut al lui Nicolae Stanciu.

Discipolii lui Cosmin Contra au continuat asaltul şi au punctat încă o dată în minutul 65, când același Stanciu a executat cu viclenie o lovitură liberă și a închis tabela.

România se află pe locul 2 în grupă, la 2 puncte în urma liderulului Serbia. "Plavii" au învins Muntenegru, la Belgrad, cu scorul de 2-1.

În grupa a doua a Seriei B, Suedia a câştigat cu 1-0 partida din deplasare cu Turcia și păstrează șanse de a detrona Rusia de pe primul loc.

În grupa a treia din Seria A partida dintre Italia şi Portugalia s-a încheiat fără goluri marcate și astfel portughezii au câștigat grupa, fiind prima echipă din Liga A calificată în semifinale.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu