Tânărul transportat la Chişinău cu elicopterul SMURD a fost SNOPIT ÎN BĂTAIE

Embed:

Un tânăr de 25 de ani a fost transportat de urgenţă la Chişinău cu un elicopter SMURD. Acesta fusese internat în stare gravă la spitalul raional Soroca, după ce a fost snopit în bătaie de prietenul său de pahar. Pacientul a suferit multiple fracturi, inclusiv traumatism cranio-cerebral.

Intervenţia aeriană a avut loc ieri.

Incidentul s-a produs în noaptea de 13 spre 14 uilie, în apropierea unui bar din satul Vădeni, raionul Soroca. Potrivit poliţiştilor, victima şi agresorul erau în stare de ebrietate.

"Fiind în stare de ebrietate între cei doi tineri s-a iscat o ceartă în urma căruia tânărul de 25 de ani i-a aplicat victimei o lovitură peste faţă cu pumnul, ultimul a căzut jos şi s-a lovit cu capul de trotuar. Poliţia cercetează cazul", a declarat ofiţerul de presă Inspectoratul de Poliţie Soroca, Ludmila Sochircă.

Bărbatul a fost transportat la spitalul de urgenţă cu un elicopter SMURD, venit din Iaşi. Zborul a durat 35 de minute. Aparatul de zbor a aterizat pe stadionul Dinamo din Capitală, iar pacientul a fost preluat de o ambulanță și transportat la Institutul de Medicină Urgentă.

"Traumatism cranio-cerebral sever cu observaţie de hematomă. Ventilat mecanic, pe parcursul transportului stabil hemodinamic şi respirator", a declarat medicul SMURD. 

În ultimii doi, în ţara noastră au fost efectuate 29 de intervenții aero-medicale SMURD.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu