Tânărul din Soroca care a omorât cu cruzime o femeie şi pe fiica ei, cercetat penal după gratii

Embed:

Individul care ar fi ucis o femeie şi pe fiica acesteia, într-o pădure din raionul Soroca, va fi cercetat penal după gratii. Pe numele lui a fost emis un mandat de arestare pentru 30 de zile.

"Se aplică faţă de învinuitul Repeşco David Alexandru născut 30.05.1996 arestul preventiv pe termenul de 30 de zile. Repeşco David, vă sunt clare actele pronunţate?"

Învinuitul şi avocatul lui au refuzat să discute cu jurnaliştii.

"Cum comentaţi decizia instanţei?"

În timp ce magistraţii examinau cererea procurorilor, rudele victimelor protestau în faţa judecătoriei şi cereau ca ucigaşul să fie pedepsit dur.

"- Maniacul, care este el!
- Cum a putut face ucigaşul?".

A fost nevoie de intervenţia poliţiştilor. Rudele spun că durerea provocată nu va trece niciodată.

"Vreau să ardă de viu înaintea mea. Iată, atunci se va linişti inima în mine."

"Unde s-a mai văzut aşa ceva, aşa crimă?!"

Răpusă de durere este şi mama femeii şi, respectiv bunica fetei.

"O să mor şi eu după dânsele că eu pentru dânşii trăiam.Trebuia să-i dea o palmă, un picior, dar nu să pună şi să le ardă, să nu le ardă. Să-mi facă mie aşa scârbă. Este dureros pentru o mamă, să ştiţi. Tare, tare dureros", a spus Elena Duminică, rudă. 

Crima dublă a fost comisă la începutul lunii iulie, după ce victimele au făcut autostopul şi au urcat în maşina suspectului. La un moment dat, cele două au sărit din automobil, iar individul le-a ajuns din urmă.

Iniţial, a bătut-o pe femeia în vârstă de 45 de ani, apoi pe fiica sa de 15 ani pe care a şi violat-o. Iar ca să ascundă probele, le-a dat foc de vii. Corpurile neînsufleţite au fost găsite de un trecător într-o pădure. Mai mult, în cadrul investigaţiilor, s-a stabilit că învinuitul ar fi fost implicat şi în altă crimă produsă în 2012. Atunci a fost omorâtă o adolescentă de 15 ani.

Presupusul ucigaş nu se află în evidenţa medicului psihiatru şi riscă detenţie pe viaţă.

Pe aceeaşi temă