Tânărul care și-a vândut Posche-ul cu 20 de lire, vrea să vândă acum la același preț un Jaguar. Care sunt condițiile

Ed Bezzant, tânărul din Marea Britanie care a anunțat anul trecut că își vinde mașina Porsche pe suma de 20 de lire, revine cu o nouă ofertă. De data aceasta, cu bolid Jaguar alb F Type. Prețul? Același.

Ed Bezzant, care lucrează în domeniul imobiliar, duce o viață luxoasă, pe care nu se sfiește să o etaleze pe pagina sa de Instagram cu fiecare ocazie.

Tânărul anunța în august 2017, pe rețeaua de socializare, că avea să organizeze o tombolă cu 2.500 de bilete la prețul de 20 de lire sterline, iar câștigătorul urma să primească bolidul său, un Porsche Cayman, al cărui preț este de aproximativ 42.000 de lire.

El a declarat atunci pentru Business Insider că organiza concursul în mare parte pentru că vrea să își cumpere o nouă mașină, dar și pentru că va face nunta în 2018 și are nevoie de bani.

Ce s-a întâmplat în tot acest timp? Bezzant a reușit să vândă 2.296 de bilete și să strângă o sumă suficient de mare pentru a-i putea oferi logodnicei sale ”nunta perfectă”, scrie Digi24.ro.

Acum, după succesul primei tombole, tânărul a hotărât să aplice din nou metoda de a strânge bani, scoțând la vânzare, tot la prețul simbolic de 20 de lire, un Jaguar F Type, care valorează peste 50.000 de lire.

De data aceasta, Ed Bezzant a tipărit 2.250 de bilete pentru tombolă, iar câștigătorul va fi din nou extras într-o transmisiune live pe Instagram.

”O fată drăguță pe nume Chloe Issacs a câștigat mașina precedentă”, a spus Bezzant pentru Business Insider.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu