Tânărul care a fost transportat în stare extrem de gravă la spital, după accidentul de pe strada Ciuflea, ŞI-A REVENIT DIN COMĂ

Embed:

Tânărul de 21 de ani, care a ajuns în stare gravă la spital, în urma accidentului de săptămână trecută, de pe strada Ciuflea, se simte mai bine. Acesta este conştient şi a fost transferat în secţia Neurochirurgie. În urma accidentului, el a suferit mai multe traumatisme, printre care comoţie cerebrală şi contuzie pulmonară.

PUBLIKA.MD în noaptea de 8 spre 9 decembrie, o maşină în care se aflau patru tineri s-a izbit violent de un stâlp de electricitate la intersecţia străzilor Bucureşti şi Ciuflea. Şoferul şi o fată, care se afla pe bancheta din faţă, au murit pe loc.

În spate se aflau doi băieţi: tânărul de 21 de ani care a fost grav rănit şi un altul care a scăpat cu răni uşoare. Potrivit poliţiei, şoferul a urcat băut la volan şi conducea cu viteză excesivă.

CITEŞTE ŞI: ACCIDENT CUMPLIT în centrul Capitalei. Doi tineri au murit după ce maşina în care se aflau a intrat în plin într-un stâlp

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu