Tânărul, care a decedat în urma EXPLOZIEI din Hâncești, își sărbătorea ziua de naștere

Embed:

Poliția vine cu detalii noi despre explozia, care a avut loc în această după-amiază, într-o gospodărie din Hâncești. Potrivit acestora, persoana care a decedat în timpul deflagrației, ar fi împlinit astăzi vârsta de 21 de ani.

"Inspectoratul de Poliție Hîncești a fost sesizat prin intermediul numărului unic 112, precum că, într-o locuință din municipiul Hâncești a avut loc o explozie. Veniți la fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat, originar din satul Mileștii Mici, Ialoveni, care locuiește în chirie, în circumstanțe necunoscute a deflagrat o grenadă, preliminar, de model RGD-5. În urma incidentului, o persoană a decedat pe loc, iar alte două, de 24 și 27 de ani, au fost rănite. Tinerii locuiau în chirie în această locuință din luna noiembrie, anul 2018, iar astăzi, sărbătoreau ziua de naștere a celui mai mic dintre ei.", se spune în comunicatul de presă al intituției.

Pe acest caz au fost pornite două dosare penale pentru omor intențioant și pentru purtarea, păstrarea sau procurarea armelor şi muniţiilor. 

CITEȘTE ȘI: EXPLOZIE LA HÂNCEȘTI. Un tânăr de 21 de ani a decedat (FOTO)

Lasă un comentariu