Tânără VIOLATĂ de tatăl său timp de 11 ani. Răzbunare a soţiei? VIDEO

Embed:

Abuzată sexual de propriul tată timp de 11 ani. Este declaraţia şocantă a unei tinere de doar 18 ani din Capitală. După ce mama victimei a aflat despre cele întâmplate, bărbatul a fost dat pe mâna oamenilor legii. Acesta riscă detenţie pe viaţă.

"La început nu-mi dădeam seama, dar cu timpul am înţeles că lucrul acesta nu e corect şi e urât. Mă lovea, mă bătea, tot ce e posibil făcea", a relatat victima.

Timp de 11 ani, fata a fost abuzată sexual de propriul tată. Abia după ce a împlinit majoratul, ea a avut curajul să-i povestească mamei.

"M-am simţit umilită, simţeam un gol interior, nu ştiam cum să procedez, aveam atât de multe întrebări. De ce mi se întâmplă mie, de ce cu fata mea, de ce cu familia mea?", a mărturisit mama acesteia.

La aflarea veştii, femeia a fugit de acasă împreună cu cei patru copii. "Poliţia a fost sesizată de către mama şi fiica acesteia, Potrivit acestora, pe parcursul mai multor ani, fata a fost molestată sexual de propriul tată. Persoana a fost reţinută", a comunicat Adrian Jovmir, purtătorul de cuvânt al Comisariatului de Poliţie.

"Conform actului de sesizare, infracţiunea a început de la vârsta copilăriei, de la 7-8 ani. Este un caz eşit din comun. Au u fost în acest sens numite expertize, inclusiv pentru confirmarea responsabilităţii învinuitului a fost numită expertiza psihiatrică", a declarat Igor Buliga, procuror, procuratura sectorului Râşcani.

Avocatul bănuitului spune că bărbatul pledează nevinovat. "Nu vă pot spune multe, însă el consideră că este o chestiune ce ţine de familie, adică e o răzbunare din partea soţiei", a menţionat Victor Pitel.

"Această persoană nu trebuie să fie liberă, să fie izolată de familia mea, de societate. Să nu aducă daune şi altor copii", a spus mama victimei.

Potrivit poliţiei, bărbatul de 42 de ani este pakistanez, stabilit în Moldova de 20 de ani. El a absolvit una din instituţiile de învăţământ superior din ţara noastră şi este membru activ al Ligii musulmane. Bărbatul este cercetat penal pentru acţiuni sexuale violente săvârşite asupra unei persoane care nu a împlinit 14 ani.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu