Tânăra care a sfidat moartea. Cum a supravieţuit 17 zile sub dărâmături, cu patru biscuiţi şi puţină apă

Embed:

17 zile sub dărâmături, cu un pachet de biscuiţi şi puţină apă. Tânăra care a fost salvată vineri, în Bangladesh, a vorbit pentru prima oară în faţa jurnaliştilor şi a mărturisit că a supravieţuit datorită dorinţei de a trăi.

Reshma Begum era era la muncă pe 24 aprilie, când s-a produs cel mai grav accident industrial din Bangladesh. Femeia spune că a leşinat când s-a prăbuşit clădirea, iar când şi-a revenit, era înconjurată de întuneric, dar a auzit o voce de bărbat. Tânăra a pierdut noţiunea timpului, dar şi-a dat seama că în scurt timp, bărbatul a murit. Iar în jur se auzeau doar strigăte disperate şi singura ei dorinţă era să vadă lumină.

"În toate aceste zile, am avut doar patru biscuiţi şi puţină apă. Auzeam câţiva oameni, dar toţi au murit. Ei strigau, dar nu i-am putut găsi. A fost dorinţa lui Dumnezeu să fiu salvată. Nu mi-a fost frică, nu ştiu de unde am avut atâta dorinţă să trăiesc", a relatat Reshma.

Femeia a mai declarat că a găsit un obiect din metal, cu ajutorul căruia a făcut o spărtură. Anume datorită acestei găuri, Reshma a fost auzită şi găsită de către salvatori. Acum, după ce a reuşit să scape cu viaţă, tânăra este sigură de un singur lucru, ea nu va mai lucra niciodată într-o fabrică de confecţii în Bangladesh.

În urma prăbuşirii clădirii în care muncea Reshma au murit 1.127 de oameni. Câteva zeci de persoane sunt în continuare date dispărute.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu