Tânăr prins de polițiști după ce a furat din garajele de la Râșcani

Embed:

Un tânăr de 19 ani din Chișinău a fost reţinut de ofițerii de investigație ai Inspectoratului de Poliție Râșcani al Direcţiei de Poliţie a Capitalei, pentru că ar fi pătruns într-un garaj din sector, de unde furat mai multe perechi de încălțăminte pentru bărbați, articole vestimentare și alte bunuri materiale. Prejudiciul se estimează în sumă de peste  30.000 lei.

În urma investigațiilor, s-a constatat că bănuitul ar fi pătruns în garaj prin deteriorarea lacătului. Incidentul a avut loc la data de 17 decembrie. Poliţiştii au depistat lucrurile furate, care au fost  vândute  unor persoane la preţuri reduse. A fost iniţiată o cauză penală pentru furt, care prevede amendă în mărime de la 32.000 lei la 67.500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau închisoare de până la 4 ani.

Acum suspectul este cercetat în stare de libertate. Poliţiştii întreprind măsuri speciale de investigaţii în vederea stabilirii complicităţii lui în alte cazuri similare, înregistrate pe teritoriul Capitalei.
Poliţia Capitalei recomandă cetăţenilor să-şi asigure bunurile personale corespunzător şi să respecte măsurile de siguranţă.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu