Tânăr din Capitală, reținut pentru furt de mașină. Ce riscă făptașul

Suspectat că ar fi furat o maşină. Este vorba de un tânăr, în vârstă de 19 ani, locuitor al Chişinăului, care în noaptea de 20 aprilie, ar fi furat un automobil de model Honda Civic. Incidentul s-a întâmplat pe strada Bogdan Voievod, din sectorul Râşcani, scrie canal3.md.

Lipsa autovehiculului a fost depistată de proprietarul acestuia, care imediat a apelat la serviciul 112.  Pentru a cerceta cazul, la faţa locului s-a deplasat Grupa Operativă.

În urma investigaţiilor demarate de oamenii legii, automobilul a fost găsit pe o stradă din Capitală. Ulterior, poliţiştii au identificat făptaşul, care a fost escortat la Inspectorat pentru audieri.

Fiind luat la întrebări, acesta a declarat că ar fi pătruns în maşină prin acces liber, după care a accidentat-o şi abandonat-o.

Actualmente, individul se află în arest preventiv pentru 72 de ore şi este cercetat penal pentru răpirea unităţii de transport. Conform legislaţiei penale în vigoare, suspectul riscă să se aleagă cu o amendă în mărime de la 11.600 lei până la 27.000 lei sau închisoare de la 1 la 3 ani.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu