Sylvester Stallone a mărturisit cum îi SPERIE pe iubiţii fiicelor sale

Embed:

Actorul american Sylvester Stallone se foloseşte de rolurile pe care le-a jucat în filme pentru a-i speria pe iubiţii fiicelor sale. Acesta a dezvăluit că cel mai des obişnuieşte să se folosească de aspectul fioros al mercenarului Rambo, un personaj pe care l-a jucat în patru filme de acţiune.

Dezvăluirile au fost făcute în timpul renumitei emisiuni de televiziune "The Tonight Show", prezentată de Jay Leno la NBC. Starul francizei "Rocky" a spus în glumă că face acest lucru pentru a se asigura că băieţii care vor să devină iubiţii fiicelor sale se vor purta frumos cu acestea.

"Mă duc să le deschid când sună la uşă, purtând pe cap o bentiţă şi un cuţit de măcelar în mână. Apoi le spun: "Voi veni după tine. Dacă le atingi, îl atingi pe Rambo", a relatat Sylvester Stallone.

Celebrul actor, în vârstă de 67 de ani şi soţia sa, Jennifer Flavin au trei fiice - Sophia, Sistine şi Scarlet, ce au vârste de 16, 15, respectiv 11 ani. El a declarat că este foarte protector cu ele, mărturisindu-i prezentatorului TV că are şi o glumă preferată când e vorba de băieţi. Astfel, când acestea vorbesc de întâlnire, el le oferă o prună, deoarece în engleză cele două cuvinte se scriu şi se pronunţă la fel.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu