Suzuki lansează versiunea cu cinci uşi a lui Swift Sport FOTO

Noua versiune cu cinci uşi a lui Suzuki Swift Sport va fi lansată la Salonul Auto de la Tokyo. Modelul ar putea fi oferit în această versiune de caroserie doar pe piaţa din Japonia, europenii urmând să primească doar versiunea cu trei uşi. Până în prezent, cei de la Suzuki nu au făcut un anunţ oficial în acest sens. Motorizarea este aceeaşi cu cea a lui Swift Sport în versiunea cu trei uşi, o unitate otto de 1.6 litri şi 136 CP. Elementele interioare primesc aceleaşi schimbări, iar caroseria prezintă şi ea aceeaşi linie sportivă, potrivit automarket.ro.

 

În standard, Suzuki Swift Sport este echipat cu şapte airbag-uri, ESP, ABS şi altele. Versiunea cu trei uşi a acestui model a debutat la Salonul Auto de la Frankfurt, din septembrie 2011. La fel ca în cazul versiunii cu trei uşi, Swift Sport cu cinci uşi prezintă transmisie manuală cu şase trepte în standard.Motorizarea de 1.6 litri dezvoltă un cuplu maxim de 160 Nm la 4.400 rpm, mai mult decât unitatea anterioară, care oferea 148 Nm şi 125 CP.

Modificările estetice aplicate lui Swift Sport implică restilizarea barei de protecţie faţă, montarea unei grile frontale tip fagure, bosaje largi ale aripilor şi blocuri optice cu fundal negru. Garda la sol este redusă, iar jantele standad au dimensiunea de 16 inch şi sunt realizate din aliaj uşor. Spoilerul posterior a fost inlocuit.

 

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu