Suveranul Pontif a avut parte de unul dintre cele mai frumoase cadouri din viaţa sa (VIDEO)

Embed:

Campioana Argentinei, San Lorenzo, i-a făcut o surpriză celui mai celebru fan al său. Papa Francisc a fost vizitat la Vatican de fotbaliştii echipei care a cucerit săptămâna trecută titlul în campionatul Argentinei. Aceştia i-au dăruit Suveranului Pontif o replică a trofeului de campioni dar şi un tricou cu autografe al formaţiei din Boedo.

Papa Francisc este un suporter înflăcărat al formaţiei San Lorenzo. Suveranul Pontif a avut parte de unul dintre cele mai frumoase cadouri din viaţa sa. Jucătorii grupării argentiniene i-au făcut o vizită Papei chiar la Vatican.

Fotbaliştii campioanei Argentinei i-au dăruit acestuia trofeul de campioni pe care l-au cucerit chiar în acest sezon şi un tricou cu autografe.

"Salut în mod special echipa San Lorenzo care a devenit campioana Argentinei duminca trecută şi a venit aici cu trofeul. Mii de mulţumiri", a declarat Suveranul Pontif.

"Împreună cu preşedintele Matias Lammens, cu restul conducerii dar şi cu jucătorii am făcut o promisiune că dacă vom câştiga titlul îl vom prezenta celui mai faimos fan din lume al echipei San Lorenzo şi uite că am venit cu trofeul aici", a menţionat vicepreşedintele clubului San Lorenzo, Marcelo Tinelli.

Papa Francisc s-a mai bucurat anul acesta de vizita unui alt sportiv din Argetina. Atacantul lui Juventus Torino, Carlos Tevez, s-a înfăţişat în faţa Papei împreună cu familia sa şi cu ceilalţi membri ai echipei italiene.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu