SUV-ul Mokka, cea mai importantă lansare Opel la Geneva

Primul SUV de segment B a debutat la Geneva. Modelul dezvoltată de Opel poartă denumirea Mokka, propune o serie de tehnologii remarcabile şi împarte standul cu o altă premieră mondială, noul Astra OPC, scrie auto.ro

Noul Opel Mokka masoară 4,28 metri şi poate găzdui cinci persoane. Modelul este oferit în compania a trei motoare: motorul pe benzina de 1,6 litri si 115 Cai Putere şi versiunile Turbo de 1,4 litri de 140 CP şi unitatea 1.7 CDTI de 130 CP.

La capitolul siguranţă, producatorul auto a implementat o serie de sisteme precum camera video frontală Opel Eye, camera video pentru marşarier, suportul unic pentru biciclete FlexFix si scaunele certificate de AGR.

În standard intră Controlul electronic al stabilităţii (ESC), Controlul tracţiunii (TC), precum şi sistemul de asistenţă la pornirea în rampă (HSA) şi sistemul de control la deplasarea în pantă (HDC).

Pe lângă noul SUV Opel Mokka, producătorul auto a lansat cel mai puternic Astra din istorie. Este vorba de versiunea de înaltă performanţă a modelului Astra GTC, pusă în mişcare de unitatea pe benzină de 2,0 litri şi 208 Cai Putere. Sportiva atinge o viteza maxima de 250 km/h.

Publicul de la Geneva mai poate admira Bicicleta electrica RADe, echipată cu un motor de 250 w, care asigură o autonomie între 60 şi 145 de kilometri.

Opel va dezvălui şi noul propulsor 2.0 BiTurbo CDTI diesel, ce debutează pe vârful de gamă Insignia. Unitatea dezvoltă 195 CP şi cuplu de 400 Nm. Consumul de combustibil începe de la 4,9 litri pentru 100 kilometri (129 g/km CO2).

 

 

 

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu