Sute de şoferi, traşi pe dreapta! Inspectorii de patrulare le-au arătat imagini înfiorătoare din trafic (VIDEO)

Agenţii de patrulare au oprit, în ultimele 24 de ore, 669 de şoferi, care au încălcat Regulamentul circulaţiei rutiere. Polițiștii au venit cu un șir de recomandări către conducătorii auto nedisciplinați.

Mesajul principal urmărea importanța conștientizării faptului de a ajunge la destinație în siguranță, fără a depăși limita de viteză legală. Mai mult, inspectorii de patrulare le-au prezentat șoferilor imagini de la locul comiterii accidentelor rutiere.

Prin astfel de acțiuni, Inspectoratul Naţional de Patrulare își propune să sensibilizeze şi să informeze participanţii la trafic cu privire la riscurile care survin în urma nerespectării legislaţiei rutiere și, totodată, să reducă la minim numărul accidentelor.

Pe parcursul ultimelor două săptămâni au fost documentate 26 237 contravenții din domeniul circulației rutiere, inclusiv 7 034 cazuri de depășire a vitezei stabilite.

Poliția recomandă șoferilor să adapteze permanent viteza de deplasare la particularitățile de drum și de trafic şi să nu se angajeze în depășiri neregulamentare.

Publika.md aminteşte că pe 13 octombrie curent, INP a demarat săptămâna siguranței rutiere cu genericul ''Stop accidente rutiere – Viața are prioritate!''.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu