Sute de oameni, printre care interpreţi şi politicieni, cu flori şi un ultim omagiu pentru Ana Barbu (VIDEO)

Embed:

Sute de oameni au mers la Palatul Naţional "Nicolae Sulac" pentru a-i aduce un ultim omagiu regretatei interprete Ana Barbu. 

Au venit să-şi ia rămas bun rude, oameni simpli, interpreţi, prieteni apropiaţi, dar şi politicieni. Printre aleşii poporului la Palatul Naţional a fost liderul PDM, Marian Lupu, deputaţii Dumitru Diacov, Sergiu Sârbu şi vicepreşedintele Parlamentului Liliana Plaihovici.

"Am pierdut o stea, un mare talent, aş spune chiar un geniu. Aşa artişti mai rara se nasc să cânte şi muzică uşoară, populară, clasică, romanţe, operă, operete. Dumnezeu să o ierte şi noi să o pomenim", a spus Ion Dascăl, dirijorul Orchestrei Mugurel.

"Nu-i un artist din România, nu-i un artist de la noi care să nu cânte liliacul Anei Barbu. Sunt sigur că astăzi toată lumea plânge, iar ea ne veghează şi ştie că ne doare sufletul. Cu blândeţea ei ne facem să fin mai buni şi să-i ţinem amintirea veşnică", a precizat Nicolae Botgros, dirijorul Orchestrei "Lăutarii".

"Îmi pare rău şi e o pierdere incomensurabilă pentru toată cultura noastră pentru că a fost un suflet mare care s-a dărut deplin şi cu multă dragoste faţă de oameni", a menţionat actorul Gheorghe Grâu.

Astăzi oamenii o deplâng pe cea care a iubit parfumul florilor de liliac:

"Cânta frumos şi am venit să-mi iau rămas bun".


"Foarte bună, bună era, cu nimeni nu se certa, dar boala…"


"Era un om sensibil, foarte bun şi un solist… a fost un om extraordinar".

Aseară, sicriul interpretei a fost adus la Biserica "Sfânta Teodora de la Sihla" din Capitală. Rude, prieteni, colegi de scenă şi zeci de admiratori ai creaţiei interpretei au venit să-şi ia rămas bun.

Îndrăgita artistă, care a iubit parfumul florilor de liliac, s-a stins din viaţă luni. Ana Barbu a fost răpusă de o boală incurabilă, la numai 55 de ani.

CITEŞTE şi: IN MEMORIAM ANA BARBU. Detalii necunoscute din viaţa interpretei

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu