Sute de mii de oameni i-au admirat prestaţia. Corneliu Gheorghiţă, cel mai urmărit participant de la WOW Kids

Peste 200.000 de oameni au rămas impresionaţi de prestaţia emoţionantă a lui Corneliu Gheorghiţă, participant în cea de-a doua ediţie de la WOW Kids

În doar cinci zile, talentul lui Cornel a fost apreciat de peste 4.000 de internauţi, iar cei mai mulţi dintre ei i-au lăsat mesaje de încurajare şi l-au felicitat pentru emoţiile pe care le-a împărtăşit cu o lume întreagă. 

Totodată, aproape 6.000 de persoane au distribuit clipul. 

"Bravo, copil frumos!!!!", "Copil minunat!", "Uneori învăţăm unele lucruri de la aşa copii, un înger de băiat" - sunt doar câteva dintre mesajele adresate lui Corneliu. 

Amintim că Corneliu Gheorghiţă este unul dintre finaliştii WOW Kids. Asta pentru că Nicu Ţărnă a decis să-l salveze şi să-l trimită în marea finală. 

"Această şansă pentru a ajunge în marea finală este pentru băiatul care iubeşte teatrul şi cartea. Corneliu este pentru tine", a spus Nicu Ţărnă.

Cine este cel mai WOW copil din ţară, care va obţine premiul mare de 100.000 de lei, se va decide în finală.

WOW Kids este o emisiunea de divertisment pentru telespectatori de toate vârstele, iar următoarea ediţie a show-ului va putea fi urmărită la PRIME sâmbătă, 21 mai, începând cu ora 20:00.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu