Sute de mii de moldoveni au ales PUBLIKA TV pentru a urmări alegerile locale

Embed:

Şi la alegerile de duminică, Publika TV a fost una dintre televiziunile de referinţă pentru moldoveni. Măsurările de audienţă arată că, pe parcursul zilei de duminică, Publika TV a fost pe locul 5 în topul televiziunilor din ţară, depăşind cu uşurinţă Jurnal TV, Pro TV sau TV8.

Pe parcursul zile de duminică, postul de televiziune a avut o audienţă constantă, de peste 20 de mii de telespectatori pe minut. Totuşi, cei mai mulţi moldoveni au ales Publika TV după închiderea secţiilor de votare, atunci când, în cadrul unei ediţii speciale care a durat trei ore, am difuzat PRIMII rezultatele preliminare ale votării. În tot acest timp, peste 108 mii de oameni aveau televizoarele pornite pe Publika TV.

Minutul de aur a fost înregistrat la ora 21:19 minute, când aproape 70 de mii de moldoveni pe minut urmăreau programele noastre. Măsurările de audienţă au fost realizate de compania ”AGB Nielsen”.

Alegeţi în continuare Publika TV, pentru că, diseară, candidatul PSRM pentru funcţia de primar al Capitalei, Ion Ceban, vine în studioul Publika TV. Socialistul este invitatul special al emisiunii "ÎN CENTRUL ATENŢIEI".

Începând cu ora 20:00, se va discuta despre rezultatele primului tur al alegerilor din Capitală, precum şi despre prognozele pentru cel de al doilea tur de scrutin. 

Lasă un comentariu