Susţinere ÎN FORŢĂ pentru Epureanu din partea colegilor. Ce surpriză i-au făcut (VIDEO)

Embed:

Igor Armaş şi colegii săi de la Kuban Krasnodar îl susţin pe căpitanul naţionalei, Alexandru Epureanu, care va lipsi şase luni din cauza unei accidentări. Fotbaliştii au realizat un clip video în care îi doresc lui Epureanu să se refacă cât mai rapid după accidentarea suferită la genunchi.

Căpitanul naţionalei Moldovei, Alexandru Epureanu s-a accidentat în amicalul cu Luxemburg, iar problema sa la genunchi a recidivat în partida cu Liechtenstein din preliminariile EURO-2016, încheiată la egalitate, scor 1-1.

Colegul său de la naţională, Igor Armaş, alături de coechipierii săi de la Kuban Krasnodar au realizat o surpriză pentru Epureanu:

"Sandule, fii puternic! Îţi doresc să revii cât mai repede pe terenul de fotbal şi noi avem nevoie de tine! Salut!"

"Salut Saşa! Băieţii de la Kuban sunt alături de tine! Te aşteptăm pe teren!", a spus antacantul Kuban Krasnodar Gigel Bucur.

"Alexandru, fii puternic! Noi moldovenii trebuie să fim împreună! Într-adevăr, din punct de vedere moral, este important să fii puternic. Eşti un bărbat adevărat! Un băiat bun! Să te faci bine cât mai curând!", a spus fundaşul Roman Bugaev. 

Până şi fostul jucător al lui Atletico Madrid, Ibrahima Balde nu a rămas indiferent faţă de situaţia în care se află Alexandru Epureanu: "Salut Saşa! Cum te simţi, frate? Vreau să-ţi spun să fii puternic, deoarece am avut şi eu o astfel de accidentare. Acum sunt aici din nou, luptând pentru viaţa mea. Aşa că gândeşte-te la viitorul tău şi vei reveni cât mai curând, frate. Nu te da bătut niciodată!

În această săptămână, Alexandru Epureanu urmează să fie operat la o clinică privată din Italia. Astfel, căpitanul naţionalei va rata ultimele patru meciuri ale naţionalei Moldovei din preliminariile Campionatului European.

Alexandru Epureanu a jucat pentru naţionala Moldovei în 69 de meciuri, reuşind să marcheze de şapte ori.

 
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu