Susţinătorii PAS şi PPDA s-au luat de DIASPORA spaniolă. Un reprezentant al acesteia, a fost criticat şi intimidat pentru părerea expusă

Embed:
Este criticat şi intimidat pentru că şi-a spus deschis părerea. Igor Cereteu, reprezentant al diasporei din Spania, se plânge că susținătorii binomului PAS-PPDA au devenit foarte agresivi pe reţelele de socializare, pentru că a contestat decizia Maiei Sandu de candida la parlamentare pe circumscripția Europa de Vest.

Cereteu, care a fost şi un participant activ la protestele PAS-PPDA, a acuzat-o pe Maia Sandu de trădare. El consideră că mandatul râvnit de liderul PAS ar trebui să-i aparţină unui moldovean care muncește în străinătate.

"Ne credeţi nişte netoţi, nişte tâmpiţi, proşti, da? Credeţi că noi nu avem dreptul la un om de-al nostru care să ne reprezinte în Parlament? Ne-aţi furat şi dreptul acesta. De ce nu aţi candidat pe circumscripţia în care v-aţi născut sau în Chişinău?", a spus Igor Cereteu, reprezentant al diasporei în Spania.

Potrivit lui Cereteu, după această declaraţie, împotriva lui a început o campanie de denigrare din partea susținătorilor Maiei Sandu, care încearcă să-l intimideze.

"Eu cred că ați trecut orice limită a bunului simț când ați început să scrieți la prieteni, la familie. E ridicol! Fiecare din voi sunteţi maturi, vaccinaţi, gândiţi cum doriţi, dar văd un zombaj aşa tâmpit. Dacă asta e democrația pe care o promovați voi, stinge lumina și fugi!", a mai adăugat acesta.

Igor Cereteu i-a avertizat pe susținătorii Maiei Sandu că subminează pluralismul de opinie.

"Că nu este pe liste nici unul din diaspora, asta încă o dată spune că nu vă pasă. Poziţia mea este că diaspora trebuie să fie in-de-pen-den-tă, independentă", a mai comentat bărbatul.

14 persoane ţi-au anunţat intenţia de a candida la parlamentare în circumscripţia Europa de Vest.
loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu