Suspectul reţinut în cazul jafului armat de la o bancă din Străşeni NU ŞI-A RECUNOSCUT VINA

Embed:

Presupusul autor al jafului de la Strășeni a fost reținut. Este vorba despre un tânăr de 23 de ani.

Acesta era drogat în momentul în care a fost încătușat de forțele de ordine. Anchetatorii au făcut percheziții la domiciliul bănuitului. Tânărul reţinut nu-şi recunoaşte vina. 

Potrivit poliţiei, suspectul are un comportament agresiv şi se certa des cu părinţii. Lucru pe care îl confirmă şi vecinii.

"Am văzut că vine cam des poliţia la dânsul dar cu ce se ocupă, ce face idee nu am. Am auzit gălăgie din partea lor. Am auzit de vreo două ori certuri, însă au fost schimburi de replici şi atât",  a spus un vecin.

Tatăl celui care este bănuit că ar fi comis atacul tâlhăresc a refuzat să discute cu jurnaliştii.

Duminică, pe mâna poliţiştii a ajuns o altă persoană vizată în acest caz. Bărbatul a fost deja eliberat. Cei doi se acuză reciproc de comiterea atacului armat asupra unei bănci comerciale din Străşeni.

 "Ei sunt prieteni. Ultimul a dat declaraţii şi indica direct la acesta, că ultimul de fapt a comis atacul tâlhăresc. Bănuitul a fost audiat. Ultimul nu-şi recunoaşte vina. Declară ca în momentul comiterei atacului tâlhăresc s-a aflat la o altă persoană. Acest alibi urmează să fi verificat, se întreprind masuri in acest sens", a precizat procurorul Vitalie Farean.

Vinerea trecută paznicul unei bănci comerciale din Străşeni a fost împușcat cu o armă pneumatică, după care a fost lovit cu bestialitate cu o rangă metalică.

Autorul atacului a furat 3000 de lei și s-a făcut nevăzut. Angajatul băncii este internat în stare gravă la Spitalul Republican.

Anchetatorii continuă investigarea cazului. Cel care va fi găsit vinovat de săvârşirea crimei, va petrece următorii 12 ani după gratii.

CITEŞTE ŞI: EXCLUSIV! IMAGINI ȘOCANTE de la ATACUL ARMAT de la filiala Eurocreditbank de la Strășeni. O persoană, ÎMPUȘCATĂ

PUBLIKA.MD aminteşte că, vineri seara, un bărbat, care avea fața acoperită cu o mască medicinală, a dat buzna în bancă. După ce s-a apropiat de casă şi i-a cerut banii casierei, infractorul l-a împuşcat pe paznic în faţă dintr-o armă pneumatică, după care l-a lovit de patru ori cu ranga în cap şi l-a deposedat de arma din dotare.

Paznicul, de 68 de ani, este internat la Spitalul Republican din Capitală. El are mai mai multe traumatisme cranio-cerebrale. Potrivit medicilor, viața sa nu este în pericol, însă riscă să-şi piardă vederea.

Hotul a reuşi să fugă cu 3.000 de lei.

Incidentul a fost filmat integral de camerele de supraveghere.

loading...
Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu