Surprizele vremii pentru următoarele zile. Temperaturile urcă până la 32 de grade

Embed:

Mâine, izolat vor cădea ploi de scurtă durată cu descărcări electrice. Vântul va sufla din nord-vest, slab la moderat. La Briceni și Soroca vor fi 25 de grade Celsius, iar la Bălți cu un grad mai mult. La Orhei vor fi 27 de grade. La Tiraspol, meterologii prognozează 28 de grade. La Leova mercurul din termometre va urca până la 29 de grade, iar la Comrat şi Cahul vor fi 30 de grade.

La noapte, în Capitală vor fi 19 de grade, iar mâine în Chişinău se vor înregistra 28 de grade Celsius. În următoarele zile maximele vor urca până la 32 de grade, izolat vor cădea ploi cu descărcări electrice

Mâine în cea mai mare a Europei cerul va fi senin. La Madrid vor fi 33 de grade Celsius. La Paris şi Berlin se vor înregistra 27 de grade. La Londra mercurul din termometre va indica 26 de grade, însoţite de precipitaţii. În capitala Italiei maximele vor urca până la 34 de grade, iar la Viena 29 de grade.

La Praga, Budapesta şi Belgrad sunt anunţate 28 de grade. În capitala Poloniei vor fi 26 de grade. La Bucureşti vor cădea ploi cu descărcări electrice şi se vor înregistra valori de 29 de grade. La Atena sunt anunţate 33 de grade, iar la Ankara 30.

La Kiev şi Moscova va ploua şi vor fi 25 şi respectiv 26 de grade Celsius.

Pe aceeaşi temă

Lasă un comentariu